Tilaisuudet

Häät, merkkipäivät, perhejuhla, yritysjuhlat, virkistyspäivät…me tarjoamme tilaisuuteesi ainutlaatuiset puitteet! Luonnonläheisyys Kannonnokassa on käsin kosketeltavaa, ja ulkoilmajuhla pärekattoisen terassin suojassa on takuuvarmasti ikimuistoinen kokemus koko juhlaväelle. Puitteina mitä upein näkymä Porvoonjokilaaksoon, vain taivas – ja pärekatto rajana.

Juhlat:

Oli kyseessä sitten häät, perhejuhlat tai vaikkapa yrityksen henkilöstöjuhlat, autamme mielellämme järjestelyissä. Saatte kauttamme upeat puitteet, aktiviteettejä, ohjelmaa, somistukset tai vaikka valokuvaajan, maskeeraajan tai kampaajan.

Meillä on kattava verkosto yhteistyökumppaneita, joten älä epäröi kääntyä puoleemme oli kyseessä sitten mitä tahansa tapahtumien ja juhlien järjestämiseen liittyvää. Meillä on pitkä kokemus ja intohimo juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Olemme käytettävissänne tarpeidenne mukaisesti myös juhlasuunnittelussa.

TYHY ja virkistyspäivät:

Onko edessä TYHY tai virkistyspäivän suunnittelu? Ota yhteyttä niin autamme mielellämme järjestelyissä. Meillä on kattava yhteistyökumppaniverkosto ja pystymme järjestämään teille kannonnokan rentoutushetkiä, hevosaktiviteettejä, pulmapelejä, liikunnallisia aktiviteettejä sekä työyhteisövalmennuksia joilla kohottaa yhteishenkeä. 

Saunaillat:

Järjestämässä saunailtaa porukalla? Meillä on tarjota lempeät löylyt niin pienille kuin isoillekin seurueille.

Saunan terassilta löytyy myös palju ja poreallas rentoutumiseen.
Voitte pakata mukaan omat saunaeväät ja juomat tai tilata ne kauttamme.

Kokoukset:

Kannonnokassa palvelemme yhtä kokousryhmää kerrallaan, mikä takaa teille rauhallisen ympäristön kokoustamiseen. Toimitamme teille aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvit tarpeenne mukaan.
Kannonokassa on wifi sekä takkahuoneessa valkokangas esityksiä varten.

Voimaantumista ja hyvinvointia:

Järjestämme voimaannuttavia tapahtumia erilaisille ryhmille. Metsällä on tutkitusti ja tunnetusti rauhoittava vaikutus jo itsessään. Lisätään siihen vielä voimaannuttavia ohjelmasisältöjämme tai hevosten kanssa olemista, ylämaankarjan ihmettelyä, hyvää ruokaa, rentoutusharjoituksia, saunaa ja paljua jne. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Meille arvostava kohtaaminen ja läsnäolo ovat kaiken a ja o, ja meille on tärkeää että tulet Kannonnokkaan omana itsenäsi.

Huomiothan, että Kannonnokassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholilliset juomat voitte tuoda mukananne, mikäli teidän on tarkoitus nauttia alkoholillisia virvokkeita.