Tiluksilla tapahtuu

Ohjatut saunarentoutukset jatkuvat syksyllä!

Saunarentoutuksessa saunan mieto lämpö ja joogaan sekä pilatekseen pohjautuvat yksinkertaiset liikkeet purkavat kehon jännitystiloja sekä rentouttavat mieltä. Sen avulla selkäranka, nivelet ja lihakset notkistuvat ja vahvistuvat samalla kun ajatukset lepäävät. Saunarentoutuksella on syvärentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Se voi myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää stressiä ja parantaa unenlaatua. Liikkeet tehdään istuen saunanlauteilla hengitykseen keskittyen. Hinta 25€/hlö. Ohjauksen kesto n.40minuuttia.

Ohjeita saunarentoutukseen tulevalle: Vaatteiksi joko kevyet, hengittävät urheiluvaatteet tai mukava uima-asu. Mukaan laudeliina, hikipyyhe ja juomapullo. Vältä raskasta ruokailua 1,5-2h ennen saunajoogaa, juo vettä ennen ja jälkeen harjoituksen. Voit peseytyä Kannonnokassa ohjauksen jälkeen, vuoron kesto yhteensä 1h.

YLEISET SAUNAVUOROT:

Kannonnokan tilukset ovat pääosin tilauksesta auki, mutta toisinaan Kannonnokassa pääsee nauttimaan meidän kallioon louhitun saunan lempeistä löylyistä myös yleisten saunavuorojen merkeissä!

Sauna 18€/hlö

Katso yleiset vuorot ja tee saunavuorovaraus täältä!