Yleiset saunavuorot
Kannonnokassa nautitaan yleisillä saunavuoroilla lempeistä löylyistä.
Yleiset saunavuorot
Yleisillä saunavuoroilla pääsee toisinaan dippaamaan kylmässä paljussa. Niin palauttavaa.
Yleiset saunavuorot
Lauteille mahtuu n.20 henkilöä kerralla.
Yleiset saunavuorot
Nauti välivilvoittelusta terassilla.
Yleiset saunavuorot
Naisten sauna, miesten sauna, sekasauna... ja tietysti aina kun on aihetta juhlaan niin saunotaan! Esimerkiksi joulusauna lämpiää...

Yleiset saunavuorot Kallionkolossa

Kannonnokassa pääsee nauttimaan osin kallioon louhitun Kallionkolo-saunan lempeistä löylyistä. Kallionkolo on pitkään kosteissa löylyissä viihtyvän paratiisi. Lämpötila saunassa on n.60 astetta ja moni saunoja viihtyykin saunassa pitkiä aikoja. Kallionkolo ei ole ”vain sauna”, se on elämys jossa nautitaan pitkään ja viipyillen.

Sauna, aikuiset 18€-20/hlö, lapset alle 12v 7€/hlö.

Hyvä tietää:

Otathan mukaan oman pyyhkeen. Sekasaunavuoroilla toinen pukutiloista on muutaman kymmenen askeleen päästä saunasta joten voit ottaa halutessasi mukaan tossut, meiltä löytyy myös tossuja lainaksi. Paikan päältä löytyy pesuaineet. Toivomme että otat mukaasi laudeliinan, näin voimme vähentää kertakäyttöisistä laudeliinoista tulevaa jätteenmäärää, kiitos. Mikäli laudeliina unohtuu, voit pyytää sellaisen meiltä.

Huomiothan että saunoja ja pesutiloja on vain yksi. Sekasaunavuoroilla löytyy erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille. Nappaathan siis uikkarit mukaan! Kouluikäiset tytöt saunovat naisten vuorolla ja kouluikäset pojat miesten vuoroilla. Sekasaunavuoroilla pukuhuonejaottelu samoin periaattein. 

Paikan päältä on saatavilla virvoitusjuomia, maksuvälineenä käy kortti sekä Mobile Pay.

Sauna lämpiää seuraavasti

Heinäkuussa jäljellä vielä yleisiä vuoroja seuraavasti:

14.7 Sunnuntai klo 16-17.30 & klo 18-19.30 (kylmäpalju käytössä molemmilla vuoroilla)

Varaa paikkasi täältä!

Kesäaikana yleisiä saunavuoroja on vain harvakseltaan, ilmoitamme niistä somekanavissamme sekä täällä.

  • * Toisinaan tarjolla on myös hiljaisia vuoroja. Tähdellä merkityt vuorot ovat hiljaisia vuoroja. Hiljaiset vuorot eroavat muista vuoroista siten, että löylyhuone pyritään pitämään keskustelusta vapaana, hiljaisena tilana.
Ohjatut saunarentoutukset starttasivat helmikuussa!

Saunarentoutuksessa saunan mieto lämpö ja joogaan pohjautuvat yksinkertaiset liikkeet purkavat kehon jännitystiloja sekä rentouttavat mieltä. Sen avulla selkäranka, nivelet ja lihakset notkistuvat ja vahvistuvat samalla kun ajatukset lepäävät. Saunarentoutuksella on syvärentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Se voi myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää stressiä ja parantaa unenlaatua. Liikkeet tehdään istuen saunanlauteilla hengitykseen keskittyen. Hinta 25€/hlö. Ohjauksen kesto n.40minuuttia.

Ohjeita saunarentoutukseen tulevalle: Vaatteiksi joko kevyet, hengittävät urheiluvaatteet tai mukava uima-asu. Mukaan istuinalusta, hikipyyhe ja juomapullo. Vältä raskasta ruokailua 1,5-2h ennen saunajoogaa, juo vettä ennen ja jälkeen harjoituksen.

Tulevista rentoutuksista ilmoitellaan.

Haluatko ilahduttaa lahjakortilla Kannonnokan yleisösaunavuorolle? 

Löydät saunat.fi verkkokaupasta lahjakortit yhdelle ja kahdelle henkilölle. Suorat linkit lahjakortteihin löydät tästä:

Lahjakortti yhdelle / 18€

Lahjakortti kahdelle / 36€