Tiluksilla tapahtuu

Kevään hyvinvointipäivät Kannonnokassa!

Kevään aikana Kannonnokassa järjestetään hyvinvointipäiviä joissa kuulostellaan itseä, luontoa ja herätään eloon talven jäljiltä!

Vapauta vahvuutesi 21.4

Hyvinvointipäivä on peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ohjatut saunarentoutukset jatkuvat!

Saunarentoutuksessa saunan mieto lämpö ja joogaan sekä pilatekseen pohjautuvat yksinkertaiset liikkeet purkavat kehon jännitystiloja sekä rentouttavat mieltä. Sen avulla selkäranka, nivelet ja lihakset notkistuvat ja vahvistuvat samalla kun ajatukset lepäävät. Saunarentoutuksella on syvärentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Se voi myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää stressiä ja parantaa unenlaatua. Liikkeet tehdään istuen saunanlauteilla hengitykseen keskittyen. Hinta 25€/hlö. Ohjauksen kesto n.40minuuttia.

Ohjeita saunarentoutukseen tulevalle: Vaatteiksi joko kevyet, hengittävät urheiluvaatteet tai mukava uima-asu. Mukaan laudeliina, hikipyyhe ja juomapullo. Vältä raskasta ruokailua 1,5-2h ennen saunajoogaa, juo vettä ennen ja jälkeen harjoituksen. Voit peseytyä Kannonnokassa ohjauksen jälkeen, vuoron kesto yhteensä 1h.

Linkit ilmoittautumaan

Saunarentoutus 28.4

JUHLAT KANNONNOKASSA -TAPAHTUMA 9.5

Oletko järjestämässä yksityistilaisuutta tai järjestätkö yritystilaisuuksia? Onko synttärit, häät, eläkejuhlat tai vaikkapa polttarit tulossa?

Meille pääset toki sovitusti aina tutustumaan tiluksiin, mutta järjestämme 9.5 klo 14-15.30
Juhlat Kannonnokassa -avoimet ovet, jolloin olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiluksiin sekä palveluihimme.

– Mukana on mm. yhteistyökumppanimme Designkakut ja suosittelemme lämpimästi että tilaat ennakkoon vierailullesi herkullisen kakkutastingin nokipannukahveilla 25€/hlö. Nämä kakut on jotain ihan uskomatonta!

– Myös pop up -kahvila on avoinna.

– Tapahtuma itsessään on maksuton.

– Ilmoitathan tulostasi ennakkoon DM, YV, meilitse, Watsappilla tai soittamalla!

🤎 Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kannonnokkaan ja meihin!

YLEISET SAUNAVUOROT:

Kannonnokassa pääsee nauttimaan meidän kallioon louhitun saunan lempeistä löylyistä nyt myös yleisten saunavuorojen merkeissä!

Sauna+kylmä palju 18€/hlö

Katso yleiset vuorot ja tee saunavuorovaraus täältä!